Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Pereira Silva, Danielle"'
Autor:
Silva, Marcelo José Barbosa, Carneiro, Matheus Batista Heitor, dos Anjos Pultz, Brunna, Pereira Silva, Danielle, Lopes, Mateus Eustáquio de Moura, dos Santos, Liliane Martins
Publikováno v:
Journal of Immunology Research.
The gastrointestinal tract houses a complex and diverse community of microbes. In recent years, an increased understanding of the importance of intestinal microbiota for human physiology has been gained. In the steady state, commensal microorganisms
Autor:
Pereira Silva, Danielle Fabiola, Lins, Leila Cristina Rosa de, Matias, Rosana Gonçalves Pires, Alves, Robson Ribeiro, Salomão, Luiz Carlos Chamhum
Publikováno v:
Engineering in Agriculture; Vol. 22 No. 6 (2014); 503-508
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 22 n. 6 (2014); 503-508
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 22 n. 6 (2014); 503-508
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The lychee pericarp becomes brown only a few days after harvest due to the degradation of anthocyanins. The objective of this study was to evaluate the effect of different concentrations of ascorbic acid in preventing pericarp browning and in mainten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7266a1cd540000c4906f27e2dee7415e
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/526
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/526
Autor:
Pires Matias, Rosana Gonçalves, Ribeiro, Mariana Rodrigues, Pereira Silva, Danielle Fabíola, Silva, José Osmar da Costa e, Oliveira, Sílvia Paula de, Bruckner, Claudio Horst
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Comunicata Scientiae; Vol. 5 No. 4 (2014); 435-440
Comunicata Scientiae; v. 5 n. 4 (2014); 435-440
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Comunicata Scientiae; Vol. 5 No. 4 (2014); 435-440
Comunicata Scientiae; v. 5 n. 4 (2014); 435-440
O efeito da posição do fruto na planta é uma importante variável relacionada ao clima, podendo resultar em diferenças qualitativas nos mesmos. Este trabalho objetivou verificar a existência de diferenças entre características físicas e quím
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2b2e8bbbe729e3cc09967d796c4fe135
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/22726
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/22726
Autor:
Pires Matias, Rosana Gonçalves, Horst Bruckner, Cláudio, Alves Oliveira, João Alison, Souza Carneiro, Pedro Crescêncio, Pereira Silva, Danielle Fabíola, Magalhães Santos, Carlos Eduardo
Publikováno v:
Comunicata Scientiae; ago/out2016, Vol. 7 Issue 3, p293-301, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.