Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Pereira Giuliano Elias"'
Autor:
Barreto de Oliveira Juliane, Lemos Faria Diana, Fernandes Duarte Daniel, Egipto Ricardo, Laureano Olga, de Castro Rogério, Pereira Giuliano Elias, Ricardo-da-Silva Jorge Manuel
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 33, Iss 2, Pp 145-166 (2018)
The northeastern region of São Francisco Valley is the third largest wine producer in Brazil, differentiated by the production of at least two harvests per year, generally in the first and second semesters, respectively. The productive cycle of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4fc767cce394924ba2891ec20234213
Autor:
dos Santos Lima, Marcos, Silva Dantas, Bruno, Araújo Carvalho, Ana Júlia de Brito, Pereira, Giuliano Elias, Colombo Pimentel, Tatiana, Magnani, Marciane
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2024 134
Autor:
Czepak Marcio Paulo, Costa Amanda, Pereira Giuliano Elias, Souza Reginaldo Teodoro de, Gonçalves Lucas Caetano, Schmildt and Edilson Romais
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02020 (2016)
The cultivar of hybrid grape Isabel (Vitis vinifera×Vitis labrusca) is one of the main raw materials for table wine preparation in Brazil. It is be very adapted to the environmental conditions, has a high productivity capacity and low susceptibility
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5c05861398e498382c23f4df2af9a85
Autor:
Nascimento Antonio Mendes de Souza, Souza Joyce Fagundes de, Costa Ayrlan Oliveira, Santos Sabrina de Freitas, Silva Gildeilza Gomes, Pereira Giuliano Elias
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02014 (2016)
The main goal of the study was to evaluate the phenolic composition of red wines from grapes cultivated in a tropical of altitud región at 1,100 m, in the Northeast of Brazil, called Chapada Diamantina, in Morro do Chapéu city. The región is locat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4004f7d843c44407aa78d1b31c3e5df0
Autor:
Oliveira, Juliane Barreto de, Fialho, Flávio Bello, Laureano, Olga, de Castro, Rogério, Pereira, Giuliano Elias, Ricardo-da-Silva, Jorge Manuel
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2024 125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Juliane Barreto de, Egipto, Ricardo, Laureano, Olga, de Castro, Rogério, Pereira, Giuliano Elias, Ricardo-da-Silva, Jorge Manuel
Publikováno v:
In LWT November 2019 114
Autor:
de Oliveira, Juliane Barreto, Egipto, Ricardo, Laureano, Olga, de Castro, Rogério, Pereira, Giuliano Elias, Ricardo-da-Silva, Jorge Manuel
Publikováno v:
In Food Research International July 2019 121:870-879
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prudêncio Dutra, Maria da Conceição, de Souza, Joyce Fagundes, Viana, Arão Cardoso, de Oliveira, Débora, Pereira, Giuliano Elias, dos Santos Lima, Marcos
Publikováno v:
In Food Research International May 2018 107:613-618