Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Pereira,Joelma"'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Autor:
Boas, Maria Paula Pimenta Vilas, Almeida, Letícia Casarine, do Lago, Rafael Carvalho, Zitha, Elídio Zaidine Maurício, Carvalho, Elisângela Elena Nunes, Pereira, Joelma, Boas, Eduardo Valério de Barros Vilas
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Autor:
de Oliveira, Filipe Augusto Gaio1,2 (AUTHOR) filipe.gaio@ufla.br, Pereira, Joelma Rezende Durão1 (AUTHOR), da Silva, Sandro Pereira1 (AUTHOR), Melo, Mírian de Lourdes Noronha Motta2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Metalcasting. Jan2024, Vol. 18 Issue 1, p688-704. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 1
Autor:
CUNHA, MARIANA C. DA, TERRA, LAILA H., CAMPOS E SOUSA, PIÊTRA, VILELA, DAIANA R., OLIVEIRA, ANA LÁZARA, SILVA, JÉSSYCA S., SIMÃO, SÉRGIO DOMINGOS, PEREIRA, JOELMA, ALVES, JOSÉ GUILHERME L.F., CARVALHO, ELISÂNGELA ELENA N. DE, VILAS BOAS, EDUARDO V.B.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 95, Issue: 2, Article number: e20201550, Published: 07 JUL 2023
This study aimed to develop and evaluate bread with the use of pulp and flours of pequi, in partial replacement of water and wheat flour, to develop a bakery product with good technological, nutritional and sensorial qualities. The pequi husk and pul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::bc2faef1812334b61a65a57235172a99
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652023000300501&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652023000300501&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Starchy Crops Morphology, Extraction, Properties and Applications 2023:189-216
Autor:
Pereira, Joelma Cunha, Nascimento, Mayara Matos, Ibiapina, Daniela Fortes Neves, Landim, Liejy Agnes dos Santos Raposo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e29101521809
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e29101521809
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e29101521809
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e29101521809
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e29101521809
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Objective: to carry out an integrative review in order to list the benefits of the Ketogenic Diet in the treatment of childhood epilepsy. Methodology: This is an integrative literature review article, the search for articles was performed in three el
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::31050083dc653f0bf1e239c313094cf8
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21809
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21809