Zobrazeno 1 - 10
of 344
pro vyhledávání: '"Pereira, Lara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, Lara1 (AUTHOR), Christin, Pascal‐Antoine1 (AUTHOR), Dunning, Luke T.1 (AUTHOR) l.dunning@sheffield.ac.uk
Publikováno v:
Plants, People, Planet. Sep2023, Vol. 5 Issue 5, p672-682. 11p.
Publikováno v:
Journal of Engineering, Vol 2023 (2023)
The objective of this paper is to numerically study the shock wave/boundary layer interaction and boundary layer separation. The first stage of this research is the development of methodology, flow simulations, and data analysis. When comparing the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a1640fb9b1a438ba7ab182d6228c772
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2015-03-03T11:52:52Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2014-08-27Bitstream added on 2015-03-03T12:06:56Z : No. of bitstreams: 1 000806708_20151231.pdf: 795208 bytes, checksum: 2ad1b7f4489aeed9a2757b25a536b2d
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/116017
Orientador : Célia Maria de Sylos
Banca: Myrna Sabino
Banca: Nelci Catarina Chiquetto
Banca: Ana Lúcia Martiniano Nasser
Banca: João Bosco faria
O trigo é um dos mais nobres alimentos e responde atualmente por cerca de 30
Banca: Myrna Sabino
Banca: Nelci Catarina Chiquetto
Banca: Ana Lúcia Martiniano Nasser
Banca: João Bosco faria
O trigo é um dos mais nobres alimentos e responde atualmente por cerca de 30
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/116017
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, Lara1 (AUTHOR), Bianconi, Matheus E1 (AUTHOR), Osborne, Colin P2 (AUTHOR), Christin, Pascal-Antoine1 (AUTHOR), Dunning, Luke T1 (AUTHOR) l.dunning@sheffield.ac.uk
Publikováno v:
Annals of Botany. 8/18/2023, Vol. 132 Issue 3, p365-382. 18p.
Autor:
Pereira, Lara Rodrigues
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UDESCUniversidade do Estado de Santa CatarinaUDESC.
Made available in DSpace on 2016-12-08T16:59:54Z (GMT). No. of bitstreams: 1 113602.pdf: 1033989 bytes, checksum: 035c56947b6a53e6f15a6f72ab8f4324 (MD5) Previous issue date: 2013-03-12
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológ
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológ
Externí odkaz:
http://tede.udesc.br/handle/handle/1450
Autor:
Mayobre, Carlos, Pereira, Lara, Eltahiri, Abdelali, Bar, Einat, Lewinsohn, Efraim, Garcia-Mas, Jordi, Pujol, Marta
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2021 353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.