Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pereira, Elainy Virginia dos Santos"'
Autor:
Pereira, Elainy Virginia dos Santos, Fernandes, David Douglas de Sousa, de Almeida, Luciano Farias, Maciel, Maria Inês Sucupira, Diniz, Paulo Henrique Gonçalves Dias
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2022 180
Autor:
Muniz de Souza, Mykaell Yan, Cavalcanti, Felipe Barbosa, Pereira, Elainy Virgínia dos Santos, Alonso Buriti, Flávia Carolina, Florentino, Eliane Rolim
Publikováno v:
In Heliyon November 2021 7(11)
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRPEUniversidade Federal Rural de PernambucoUFRPE.
Submitted by (edna.saturno@ufrpe.br) on 2016-07-26T13:23:51Z No. of bitstreams: 1 Elainy Virginia dos Santos Pereira.pdf: 331613 bytes, checksum: fd1ce032c90754e480ff37f32d701a3e (MD5)
Made available in DSpace on 2016-07-26T13:23:51Z (GMT). No.
Made available in DSpace on 2016-07-26T13:23:51Z (GMT). No.
Externí odkaz:
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/5075
Autor:
Pereira, Elainy Virginia dos Santos, Fernandes, David Douglas de Sousa, de Araújo, Mário César Ugulino, Diniz, Paulo Henrique Gonçalves Dias, Maciel, Maria Inês Sucupira
Publikováno v:
In LWT June 2020 127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aqueous extract of Gracilaria birdiae (Plastino & Oliveira) as a texture modifier in fermented milks
Autor:
Tavares Estevam, Adriana Carneiro, Alonso Buriti, Flávia Carolina, de Oliveira, Tiago Almeida, Pereira, Elainy Virginia dos Santos, Florentino, Eliane Rolim, Porto, Ana Lúcia Figueiredo
Publikováno v:
In LWT April 2018 90:418-423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavares Estevam, Adriana Carneiro, Alonso Buriti, Flávia Carolina, Oliveira, Tiago Almeida, Pereira, Elainy Virginia dos Santos, Florentino, Eliane Rolim, Porto, Ana Lúcia Figueiredo
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Apr2016, Vol. 81 Issue 4, pC874-C880, 7p, 5 Charts
Autor:
Alves, Vitor Dantas
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPB
Universidade Estadual da Paraíba (UEPB)
instacron:UEPB
Universidade Estadual da Paraíba (UEPB)
instacron:UEPB
Submitted by Concluinte Mestrado (concluinte.mestrado@setor.uepb.edu.br) on 2022-02-21T17:42:37Z No. of bitstreams: 2 PDF - Vitor Dantas Alves.pdf: 1495842 bytes, checksum: b1a21a8a2faaedb35015d53fc6c2c85b (MD5) Termos BDTD - Vitor Dantas Alves.pdf:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::121d80ec4aea6cf6e84889c2b23751ef
http://tede.bc.uepb.edu.br/jspui/handle/tede/4218
http://tede.bc.uepb.edu.br/jspui/handle/tede/4218