Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pereira, Dalva"'
Autor:
Pereira, Cecília Teresa Muniz, Pereira, Dalva Muniz, de Medeiros, Alessandra Cazelatto, Hiramatsu, Erika Yumi, Ventura, Marcella Benetti, Bolini, Helena Maria André
Publikováno v:
In LWT October 2021 150
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 2, p226-241, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campos Segantini, Verona, Giovanelli Tacconi Gimenez, Giovanna, dos Reis Pereira, Dalva Rejani, Ferreira de Vasconcellos, Lucas, Castro Moreno, Elizabeth, Leão Magalhães, Isabela, Calheiros Lei, Cristiane, Iennaco, Isabelle
Publikováno v:
Museologia & Interdisciplinaridade; v. 12 n. 23 (2023): Exposições Curriculares nos Cursos de Museologia do Brasil; 77-94
This article brings reflections about exhibitions developed within the scope of the Museology Course at UFMG, from the sharing of experiences of designing and setting up exhibitions since the creation of the Course, in 2010, within the context of ReU
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baima Silva, Crislane Cristina, Santos Marques, Izaias, Muniz Pereira, Dalva, Dantas Campelo, Daniel, de Carvalho Santana Nobre, Eva Michelly, Muniz Pereira, Cecília Teresa
Publikováno v:
Evidence; Vol. 20 No. 2 (2020): Evidência; 129-140
Evidência; v. 20 n. 2 (2020): Evidência; 129-140
Evidência-Ciência e Biotecnologia-Interdisciplinar
Universidade do Oeste de Santa Catarina (UNOESC)
instacron:UNOESC
Evidência; v. 20 n. 2 (2020): Evidência; 129-140
Evidência-Ciência e Biotecnologia-Interdisciplinar
Universidade do Oeste de Santa Catarina (UNOESC)
instacron:UNOESC
Fruits are essential for a healthy diet, as they offer a considerable supply of fibers, vitamins and minerals, in addition to other nutrients.. However, preservation methods are necessary to increase its shelf-life, and the preparation of marmalade i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b2cd94823ed467041c64e5ca85087ca
https://periodicos.unoesc.edu.br/evidencia/article/view/24983
https://periodicos.unoesc.edu.br/evidencia/article/view/24983
Autor:
Pereira, Dalva
Publikováno v:
Revista da Universidade Vale do Rio Verde; v. 18, n. 1 (2020): Revista da Universidade Vale do Rio Verde; 453-460
Revista da Universidade Vale do Rio Verde
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
instacron:UVRV
Revista da Universidade Vale do Rio Verde
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
instacron:UVRV
Por meio da avaliação do nível de satisfação e escolhas alimentares, é possível identificar os critérios avaliados negativamente e implementar estratégias específicas para correção, a fim de satisfazer às expectativas dos comensais e con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3e8e8caad39216757aec7caa19ece3f1
http://periodicos.unincor.br/index.php/revistaunincor/article/view/5056
http://periodicos.unincor.br/index.php/revistaunincor/article/view/5056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Aug2021, Vol. 56 Issue 8, p4159-4169, 11p