Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Pereira, Cristina Cardoso"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, Cristina Cardoso, Rufino, Justino Meira, Habert, Alberto Cláudio, Nobrega, Ronaldo, Cabral, Lourdes Maria Corrêia, Borges, Cristiano Piacsek
Publikováno v:
In Desalination 2002 148(1):57-60
Autor:
Pereira, Cristina Cardoso, Nascimento, Jailton Ferreira, Grava, Wilson Mantovani, Borges, Cristiano Piacsek
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science; 9/15/2020, Vol. 137 Issue 35, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camila Oliveira Goulart, B, Lopes, Fátima Rosalina Pereira, Monteb, Zulmira, Oliveira, Severino Valentim Dantas, Soutob, Allana, Oliveira, Júlia Teixeira, Almeida, Fernanda Martins, TONDA TURO, Chiara, Pereira, Cristina Cardoso, Borgese, Cristiano Piacsek Borges, Ana Maria Blanco Martinez
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2153::46c921996797f4b783b7b0c8b3f4d969
http://hdl.handle.net/11583/2648953
http://hdl.handle.net/11583/2648953
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science; May2018, Vol. 135 Issue 18, p1-1, 6p
Morphological control and properties of poly(lactic acid) hollow fibers for biomedical applications.
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science; 12/15/2017, Vol. 134 Issue 47, pn/a-n/a, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.