Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Pepó, Péter"'
Autor:
Nyandi, Muhoja Sylivester1,2 (AUTHOR) muhoja21@mailbox.unideb.hu, Pepó, Péter3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxins. Jul2024, Vol. 16 Issue 7, p318. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural Resources and Sustainable Development, Vol 9, Iss 2, Pp 136-143 (2019)
During our experiments in 2017/2018 crop year at Látókép Experimental Farm of University of Debrecen, we examined the effect of different cultivars and increased dosages of artificial fertilizer (control, N90PK, N150PK) on quality of wheat gluten.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3aff61284b614fe684c683c6b3742ee0
Autor:
KRAJNYÁK, Edit Kosztyuné, SZABÓ, Béla, CSABAI, Judit, HÖRCSIK, Zsolt Tibor, MAKSZIM GYÖRGYNÉ NAGY, Tímea, GYÖRGYI, Gyuláné, HENZSEL, István, PEPÓ, Péter
Publikováno v:
South-Western Journal of Horticulture Biology & Environment; Jul2023, Vol. 14 Issue 1, p14-27, 14p
Autor:
PEPÓ, Peter
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2009 Mar 01. 37, 29-32.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003352
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 735-738.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002809
Autor:
BALOGH, Ágnes, PEPÓ, Péter
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 731-734.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002808
Autor:
BÍRÓ, János, PEPÓ, Péter
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 727-730.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002807
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 481-484.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23790159
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 205-208.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23790090