Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Pentacyclic triterpenes extract"'
Autor:
Carolina Calderón-chiu, Montserrat Calderón-santoyo, Simone Damasceno-gomes, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss , Pp 100138- (2021)
This study aimed to evaluate the encapsulating potential of a jackfruit leaf protein hydrolysate, through obtaining pentacyclic triterpenes-rich extract loaded nanoemulsion. Response surface methodology (RSM) was used to optimize the conditions to ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/586ed87e07c14dc58ee45804655a60f6
Autor:
Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Montserrat Calderón-Santoyo, Simone Damasceno-gomes, Carolina Calderón-Chiu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100138-(2021)
This study aimed to evaluate the encapsulating potential of a jackfruit leaf protein hydrolysate, through obtaining pentacyclic triterpenes-rich extract loaded nanoemulsion. Response surface methodology (RSM) was used to optimize the conditions to ob
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.