Zobrazeno 1 - 10
of 345
pro vyhledávání: '"Pensabene L."'
Autor:
Langshaw, A.H., Rosen, J.M., Pensabene, L., Borrelli, O., Salvatore, S., Thapar, N., Concolino, D., Saps, M.
Publikováno v:
In Revista de Gastroenterología de México (English Edition) July-September 2018 83(3):268-274
Autor:
Langshaw, A.H., Rosen, J.M., Pensabene, L., Borrelli, O., Salvatore, S., Thapar, N., Concolino, D., Saps, M.
Publikováno v:
In Revista de Gastroenterología de México July-September 2018 83(3):268-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iacone, R., Iaccarino Idelson, P., Campanozzi, A., Rutigliano, I., Russo, O., Formisano, P., Galeone, D., Macchia, P. E., Strazzullo, P., Agabiti-Rosei, E., Carcea, M., Donfrancesco, C., Galletti, F., Giampaoli, S., Iacoviello, L., Scalfi, L., Siani, A., De Filippo, G., Malamisura, B., Cecere, G., Micillo, M., D'Angelo, E., Maschione, R., De Marco, G., D'Angelo, G., Cosenza, C., Gualano, R., Borsetti, R., Cela, G., Francavilla, R., Tetro, A., Pensabene, L., Talarico, V., Graziano, F., Palermo, B. V. E., Lombardi, G., Illiceto, M. T., Tonelli, L., Catassi, C., Tonelli, G., Castellucci, G., Ferraro, L., Cozzali, R., Di Biase, R., Cipolli, S., Lezo, A., Santini, B., Salvatore, S., Morando, L., Paoletti, S., Gallese, A., Mazzone, T.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition
European journal of nutrition
60 (2021): 2193–2202. doi:10.1007/s00394-020-02407-w
info:cnr-pdr/source/autori:Iacone R.; Iaccarino Idelson P.; Campanozzi A.; Rutigliano I.; Russo O.; Formisano P.; Galeone D.; Macchia P.E.; Strazzullo P.; Agabiti-Rosei E.; Campanozzi A.; Carcea M.; Donfrancesco C.; Galeone D.; Galletti F.; Giampaoli S.; Iacoviello L.; Scalfi L.; Siani A.; Strazzullo P./titolo:Relationship between salt consumption and iodine intake in a pediatric population/doi:10.1007%2Fs00394-020-02407-w/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2021/pagina_da:2193/pagina_a:2202/intervallo_pagine:2193–2202/volume:60
European journal of nutrition
60 (2021): 2193–2202. doi:10.1007/s00394-020-02407-w
info:cnr-pdr/source/autori:Iacone R.; Iaccarino Idelson P.; Campanozzi A.; Rutigliano I.; Russo O.; Formisano P.; Galeone D.; Macchia P.E.; Strazzullo P.; Agabiti-Rosei E.; Campanozzi A.; Carcea M.; Donfrancesco C.; Galeone D.; Galletti F.; Giampaoli S.; Iacoviello L.; Scalfi L.; Siani A.; Strazzullo P./titolo:Relationship between salt consumption and iodine intake in a pediatric population/doi:10.1007%2Fs00394-020-02407-w/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2021/pagina_da:2193/pagina_a:2202/intervallo_pagine:2193–2202/volume:60
Purpose The World Health Organization recommends reduction of salt intake to Methods The study population was made of 1270 children and adolescents. Estimates of salt consumption and iodine intake were obtained by measuring 24 h urinary sodium and io
Objectives:The aim of this study was to assess the prevalence of functional gastrointestinal disorders (FGIDs) in children of Mediterranean area using Rome IV criteria and to compare the prevalence of FGIDs using Rome IV and Rome III criteria.Methods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::6670f593157f292061367a4ee4bf4d89
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118492
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118492
Autor:
Scionti F., Arbitrio M., Caracciolo D., Pensabene L., Tassone P., Tagliaferri P., Di Martino M.T.
Publikováno v:
Methods in Molecular Biology ISBN: 9781071618387
Microarray Data Analysis. Methods in Molecular Biology, edited by Agapito Giuseppe, pp. 239–248. Boston: Springer US, 2021
info:cnr-pdr/source/autori:Scionti F.; Arbitrio M.; Caracciolo D.;Pensabene L.;Tassone P.; Tagliaferri P.; Di Martino M.T./titolo:Integration of DNA Microarray with Clinical and Genomic Data/titolo_volume:Microarray Data Analysis. Methods in Molecular Biology/curatori_volume:Agapito Giuseppe/editore: /anno:2021
Microarray Data Analysis. Methods in Molecular Biology, edited by Agapito Giuseppe, pp. 239–248. Boston: Springer US, 2021
info:cnr-pdr/source/autori:Scionti F.; Arbitrio M.; Caracciolo D.;Pensabene L.;Tassone P.; Tagliaferri P.; Di Martino M.T./titolo:Integration of DNA Microarray with Clinical and Genomic Data/titolo_volume:Microarray Data Analysis. Methods in Molecular Biology/curatori_volume:Agapito Giuseppe/editore: /anno:2021
DNA microarrays have been widely employed to understand cancer development. This technology is able to measure expression levels of a large numbers of genes or to genotype multiple regions of a genome in a massively parallel experiment. In addition,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f982fd41742c40584305da1219121629
https://doi.org/10.1007/978-1-0716-1839-4_15
https://doi.org/10.1007/978-1-0716-1839-4_15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.