Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Penov, Nikolay"'
Autor:
Penov, Nikolay1,2 (AUTHOR) guerova@phys.uni-sofia.bg, Guerova, Guergana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Remote Sensing. Oct2023, Vol. 15 Issue 19, p4799. 17p.
Publikováno v:
Biomass (2673-8783); Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p647-657, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hristo Hristov, Svetoslav Aleksandrov, Todorka Petrova, Milena Ruskova, Velitchka Gotcheva, Penov Nikolay
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 327, p 01015 (2021)
The possibilities for low-temperature heat pump and conventional drying of blueberries during preliminary osmotic dehydration was studied. A full factor experiment of type 22+3 was performed. The kinetics of the process during variation of the main m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db4890d0e9524221b5bf36f53b6b467a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Medvedkov, Yevgeniy, Ye. Yerenova, Bibipatyma, G. Pronina, Yulia, D. Penov, Nikolay, D. Belozertseva, Olga, V. Kondratiuk, Nataliia
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 29 № 4 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 656-665
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 29 No. 4 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 656-665
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 29 No. 4 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 656-665
The study is devoted to the process of extracting pectin from melon peels by the acid method. The chemical composition of the peel of melon varieties «Myrzachulskaya», «Gulyabi», «Inzhirnaya», «Gurbek» and «Ameri» and the content of pectin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
РЕЗЮМЕ Изследвано е влиянието на някои параметри на процеса (съдържание на влага, температура на матрицата, честота на въртене и степен
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9626::04a9500bffaee2993ff8b34af5e1972d
https://jmabonline.com/en/article/xfn9oIQwpqusejkTIVsr
https://jmabonline.com/en/article/xfn9oIQwpqusejkTIVsr
Autor:
Goranova, Zhivka, Angelova, Teodora, Petrova, Todorka, Penov, Nikolay, Ruskova, Milena, Simitchiev, Apostol
Проведено е проучване за изследване влиянието на независимите променливи на процеса на екструзия върху твърдостта (H, N) на екструдати от
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9626::2da8a37566adc46cbd45e5ab1fe80916
https://jmabonline.com/en/article/amSWx8qZH2Bi63BiOE5j
https://jmabonline.com/en/article/amSWx8qZH2Bi63BiOE5j
Autor:
Hristov, Hristo, Aleksandrov, Svetoslav, Petrova, Todorka, Ruskova, Milena, Gotcheva, Velitchka, Penov, Nikolay
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 11/22/2021, Vol. 327, p1-6, 6p