Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Penicillium purpurescens"'
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants. 12:461-466
Over 30 strains of various Penicillium sp. isolated from food have been screened for the ability to synthesize mycotoxins of an alkaloid nature. The most productive were P. expansum, P. raciborskii, P. puberulum, P. commune, P. viridicatum, P. chryso
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Soil Biology and Biochemistry. 24:833-838
Soils from four sites, two with and two without previous exposure to sodium monofluoracetate (1080), in Western Australia were investigated to determine whether they contained microorganisms capable of defluorinating 1080. Most samples from these fou
Publikováno v:
Journal of bioscience and bioengineering. 107(2)
A filamentous fungus belonging to Penicillium purpurescens was isolated as a strain grown well in methanol medium. The strain produced an alcohol oxidase (AOD), which oxidizes short-chain primary alcohols and ethylene glycol, by incubation with a med
Autor:
Maren A. Klich, John I. Pitt, G.P. Shaffer, A.P. Williams, Robert A. Samson, E.J. Mullaney, R.H. Cruickshank, A.H.S. Onions, Jens Christian Frisvad
Publikováno v:
Systematic and Applied Microbiology. 13:304-309
Summary This first study by the Subcommission on Penicillium and Aspergillus Systematics is concerned with the status of the closely related species Penicillium glabrum, P. spinulosum, P. purpurescens, and P. montanense. Thirty five isolates tentativ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.