Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"Penicillium nordicum"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elettra Berni, Chiara Moroni, Massimo Cigarini, Demetrio Brindani, Claudia Catelani Cardoso, Davide Imperiale
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 18, p 8392 (2024)
Ozone is a molecule that has gained increasing interest in recent years by food industries for sanitization of food-grade surfaces. Compared to chemical sanitizers such as chlorine, hydrogen peroxide, or peracetic acid, ozone shows undeniable advanta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f6815e7604a46959aa807fd88c0c10a
Publikováno v:
Biology, Vol 13, Iss 8, p 582 (2024)
A lack of control of the technological abiotic parameters apparent during cheese manufacture, including temperature and relative humidity, results in this dairy product being prone to mold contamination. Sometimes, inoculant molds are used to obtain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a118e81c904d6c8c8e8b5b8ef0898a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.