Zobrazeno 1 - 10
of 1 462
pro vyhledávání: '"Penicillium nordicum"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology, Vol 13, Iss 8, p 582 (2024)
A lack of control of the technological abiotic parameters apparent during cheese manufacture, including temperature and relative humidity, results in this dairy product being prone to mold contamination. Sometimes, inoculant molds are used to obtain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a118e81c904d6c8c8e8b5b8ef0898a
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 November 2023 405
Publikováno v:
In Food Control November 2023 153
Autor:
Cebrián E; Higiene y Seguridad Alimentaria, Instituto de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IProCar), Facultad de Veterinaria, Universidad de Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Cáceres, Spain., Roncero E; Higiene y Seguridad Alimentaria, Instituto de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IProCar), Facultad de Veterinaria, Universidad de Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Cáceres, Spain., Luz J; Laboratório de FT-ICR e Espectrometria de Massa Estrutural, BioISI Biosystems and Integrative Sciences Institute, Faculdade de Ciências da Universidade de Lisboa, Campo Grande, 1749-016 Lisbon, Portugal., Sousa Silva M; Laboratório de FT-ICR e Espectrometria de Massa Estrutural, BioISI Biosystems and Integrative Sciences Institute, Faculdade de Ciências da Universidade de Lisboa, Campo Grande, 1749-016 Lisbon, Portugal., Cordeiro C; Laboratório de FT-ICR e Espectrometria de Massa Estrutural, BioISI Biosystems and Integrative Sciences Institute, Faculdade de Ciências da Universidade de Lisboa, Campo Grande, 1749-016 Lisbon, Portugal., Peromingo AB; Higiene y Seguridad Alimentaria, Instituto de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IProCar), Facultad de Veterinaria, Universidad de Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Cáceres, Spain., Rodríguez M; Higiene y Seguridad Alimentaria, Instituto de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IProCar), Facultad de Veterinaria, Universidad de Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Cáceres, Spain. Electronic address: marrodri@unex.es., Núñez F; Higiene y Seguridad Alimentaria, Instituto de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IProCar), Facultad de Veterinaria, Universidad de Extremadura, Avda. de las Ciencias s/n, 10003 Cáceres, Spain.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2024 Dec 22; Vol. 430, pp. 111036. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 22.