Zobrazeno 1 - 10
of 1 318
pro vyhledávání: '"Penicillium nalgiovense"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Sun-Gyeom, Kim, Hack-Youn
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moavro, Alfonsina, Sanchez-Díaz, Macarena, Zampatti, Mariela, Castells, María Laura, Delfederico, Lucrecia, Wagner, Jorge, Ludemann, Vanesa
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2020 110
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 November 2019 309
Autor:
Moavro, Alfonsina, Stenglein, Sebastián, Delfederico, Lucrecia, Wagner, Jorge, Ludemann, Vanesa
Publikováno v:
In LWT August 2019 110:255-261
Autor:
Macarena Sanchez-Díaz, Alfonsina Moavro, Lucrecia Delfederico, Vanesa Ludemann, Fernando Pino
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 28:502-513
Sensory analysis for stuffed cheese with Penicillium nalgiovense superficial growth using a descriptive analysis was performed. Cheeses were manufactured in a pilot plant. Penicillium nalgiovense was superficially inoculated and the cheeses were ripe