Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Peniche, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2004 18(5):865-871
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 2004 34(1):127-133
Conductimetric study of the interpolyelectrolyte reaction between chitosan and polygalacturonic acid
Publikováno v:
In Polymer March 2000 41(7):2373-2378
Publikováno v:
In Developments in Food Science 2000 41:265-308
Publikováno v:
Revista Cubana de Química. 2000, Vol. 12 Issue 1, p42-50. 9p.
Publikováno v:
Ceramica; Oct-Dec2019, Vol. 65 Issue 376, p569-577, 9p
Autor:
Solís, Y, Davidenko, N, Carrodeguas, RG, Cruz, J, Hernández, A, Tomás, M, Cameron, RE, Peniche, C
Chitosan/apatite composites are attracting great attention as biomaterials for bone repair and regeneration procedures. The reason is their unique set of properties: bioactivity and osteoconductivity provided by apatite and resorbability supplied by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______109::5c2a86fae91d446270c6c84d03354d83
http://www.dspace.cam.ac.uk/handle/1810/244605
http://www.dspace.cam.ac.uk/handle/1810/244605
Autor:
BORZACCHIELLO A, AMBROSIO L, PENICHE C, GALLARDO A, SAN ROMAN J., NETTI, PAOLO ANTONIO, NICOLAIS, LUIGI
Chitosan (CHI) is a polysaccharide of β-1,4-linked 2-amino-2-deoxy-D-glucopyranose derived by N-deacetylation of chitin in aqueous alkaline medium. The shells of crustaceans such as crabs, shrimp, and lobster are the current source of chitosan. It i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::bdfc06d2389316eac1bd1f3356ec9831
http://hdl.handle.net/11588/153347
http://hdl.handle.net/11588/153347