Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Peng, Yiqin"'
Generating forward-backward self-representation leg animation in virtual environments for walking-in-place (WIP) techniques is an underexplored research topic. A challenging aspect of the problem is to find an appropriate mapping from tracked vertica
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2112.12466
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Publikováno v:
In Computers and Geotechnics March 2024 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 8/14/2023, Vol. 134 Issue 6, p1-12, 12p
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. 18:56-62
The taste of food preparation depends on various sensory factors that can be objectively and quantitatively evaluated using sensory apparatus. In this study, we applied three sensory devices (a colorimeter, a texture analyzer and an electronic nose)