Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Peng, Shuyue"'
Publikováno v:
In Resources Policy October 2023 86 Part B
Autor:
Peng, Shuyue
Twitter is one of the most popular social networking services. By analyzing social network data, meaningful information can be discovered, such as popular topics users are discussing and trends of important events. This thesis focuses on the problem
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=ucin1406821134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qian, Yanan, Li, Quangui, Liang, Yunpei, Hu, Qianting, Li, Wenxi, Li, Jie, Yu, Changjun, Liu, Ronghui, Peng, Shuyue
Publikováno v:
Rock Mechanics & Rock Engineering; Jan2024, Vol. 57 Issue 1, p679-694, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2022, Vol. 102 Issue 6, p2212-2219, 8p
Autor:
Peng S; State Key Laboratory of Biobased Material and Green Papermaking, Qilu University of Technology, Shandong Academy of Sciences, Jinan, China.; National '111' Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Key Laboratory of Fermentation Engineering (Ministry of Education), Hubei University of Technology, Wuhan, China., Zhang Y; National '111' Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Key Laboratory of Fermentation Engineering (Ministry of Education), Hubei University of Technology, Wuhan, China., Guo Q; National '111' Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Key Laboratory of Fermentation Engineering (Ministry of Education), Hubei University of Technology, Wuhan, China., Wang C; National '111' Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Key Laboratory of Fermentation Engineering (Ministry of Education), Hubei University of Technology, Wuhan, China., Gaenzle MG; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Canada., Zhao M; State Key Laboratory of Biobased Material and Green Papermaking, Qilu University of Technology, Shandong Academy of Sciences, Jinan, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2022 Apr; Vol. 102 (6), pp. 2212-2219. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 13.