Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Peng, Qingrui"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2024 369
Publikováno v:
In Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers May 2022 134
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 289
Autor:
Peng, Qingrui1 (AUTHOR), Wang, Haijun1 (AUTHOR) wanghj@jiangnan.edu.cn, Xia, Yongmei1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Catalysis Letters. Mar2023, Vol. 153 Issue 3, p720-731. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 289:110264
Steviol glycosides have been widely used in liquid food as sweeter and flavor enhancer, but their interfacial physicochemical properties in oil/water system lack of study, especially the effect of structural features on their interfacial activities.
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition. 69(4)
Steviol glycosides, a natural sweetener, may perform bioactivities via steviol, their main metabolite in human digestion. The metabolising kinetics, i.e. glucuronidation kinetics and interaction between steviol glycosides or their metabolites and met