Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Peng, Chi‐Chung"'
Autor:
Chen, Yu-Hsin, Lin, Jer-An, Peng, Chi-Chung, Hsu, Pei-Shou, Wu, Tzu-Hsien, Chen, Yen-Hou, Wu, Ming-Cheng
Publikováno v:
In Food Control November 2024 165
Autor:
Peng, Chi-Chung, 彭棨俊
93
In the winding process, the proper tension of material results in a higher quality product and more throughput to avoid material defects such as shape change, sags, wrinkles, rail, breakage, crushing the inner layers of material by the outer
In the winding process, the proper tension of material results in a higher quality product and more throughput to avoid material defects such as shape change, sags, wrinkles, rail, breakage, crushing the inner layers of material by the outer
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/18016397157556749918
Autor:
PENG, CHI-CHUNG, 彭及忠
85
The problem of rectangular plates with variable thickness along two directions is solved by using the method of equivalent systems. The original differential equation for plates with variable thickness is difficult to solve due to the non-con
The problem of rectangular plates with variable thickness along two directions is solved by using the method of equivalent systems. The original differential equation for plates with variable thickness is difficult to solve due to the non-con
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/89104938411826856009
Autor:
Peng, chi-chung, 彭及忠
85
Plant seeds store triacylglycerols in discrete organelles called oil bodies. An oil body is surrounded by a half-unit membrane of phospholipids and alkaline proteins termed oleosins. Triacylglycerols and two oleosin isoforms of 17 and 15 kDa
Plant seeds store triacylglycerols in discrete organelles called oil bodies. An oil body is surrounded by a half-unit membrane of phospholipids and alkaline proteins termed oleosins. Triacylglycerols and two oleosin isoforms of 17 and 15 kDa
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/19565447190997884907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):938-943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2004 111(1):51-57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.