Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Penders B"'
Autor:
Tennant J., Agarwal R., Bazdaric K., Brassard D., Crick T., Dunleavy D., Evans T., Gardner N., Gonzalez-Marquez M., Graziotin D., Greshake-Tzovaras B., Gunnarsson D., Havemann J., Hosseini M., Katz D., Knöchelmann M., Madan C., Manghi P., Marocchino A., Masuzzo P., Murray-Rust P., Narayanaswamy S., Nilsonne G., Pacheco-Mendoza J., Penders B., Pourret O., Rera M., Samuel J., Steiner T., Stojanovski J., Uribe-Tirado A., Vos R., Worthington S., Yarkoni T.
Publikováno v:
ISTI Technical Reports 2020/014, 2020, 2020
There is no clear-cut boundary between Free and Open Source Software and Open Scholarship, and the histories, practices, and fundamental principles between the two remain complex. In this study, we critically appraise the intersections and difference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4edf40b950c6caacb80c8a3b3e592af7
https://openportal.isti.cnr.it/doc?id=people______::4edf40b950c6caacb80c8a3b3e592af7
https://openportal.isti.cnr.it/doc?id=people______::4edf40b950c6caacb80c8a3b3e592af7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Penders, B., Russo, F.
Publikováno v:
Science as Culture, 27(3), 398-402. Taylor and Francis Ltd.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::a3873cd4702f08f6f662e87571f622d4
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/the-day-the-milk-went-sour-bridging-epistemology-and-ontology-in-latours-empirical-philosophy(9694baa5-4c2b-40e1-b169-839c45b6c7a8).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/the-day-the-milk-went-sour-bridging-epistemology-and-ontology-in-latours-empirical-philosophy(9694baa5-4c2b-40e1-b169-839c45b6c7a8).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radstake, M., Penders, B.
Publikováno v:
Graduate Journal of Social Science, 4, 1, pp. 4-10
Graduate Journal of Social Science, 4, 4-10
Graduate Journal of Social Science, 4, 4-10
Contains fulltext : 34592pub.pdf (Publisher’s version ) (Open Access)
Publikováno v:
Collaboration across Health Research and Medical Care, 149-170
STARTPAGE=149;ENDPAGE=170;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care
STARTPAGE=149;ENDPAGE=170;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::a18665f1bd1204f71282edd1584c6a8d
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/1fe6b259-cbf6-4ca8-aeac-78f9ee499a43
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/1fe6b259-cbf6-4ca8-aeac-78f9ee499a43
Publikováno v:
Collaboration across Health Research and Medical Care. Healthy Collaboration, 123-148
STARTPAGE=123;ENDPAGE=148;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care. Healthy Collaboration
STARTPAGE=123;ENDPAGE=148;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care. Healthy Collaboration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::6b27f5b556125cdc228fc6466a6a0250
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/256d5a21-516d-4120-9f9b-d33c299519e6
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/256d5a21-516d-4120-9f9b-d33c299519e6
Publikováno v:
Collaboration across Health Research and Medical Care: Healthy Collaboration, 3-12
STARTPAGE=3;ENDPAGE=12;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care
University of Edinburgh-PURE
STARTPAGE=3;ENDPAGE=12;TITLE=Collaboration across Health Research and Medical Care
University of Edinburgh-PURE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::625f60ab6f41211c09850961e128b650
https://doi.org/10.4324/9781315572611-1
https://doi.org/10.4324/9781315572611-1
Autor:
Penders, B., Van Dam, F.
Publikováno v:
Penders, B. (ed.), Ingrediënten van geloofwaardigheid : Goed eten onder de loep, 15-22. Amsterdam : BoomLemma
STARTPAGE=15;ENDPAGE=22;TITLE=Penders, B. (ed.), Ingrediënten van geloofwaardigheid : Goed eten onder de loep
Penders, B. (ed.), Ingrediënten van geloofwaardigheid : Goed eten onder de loep, pp. 15-22
STARTPAGE=15;ENDPAGE=22;TITLE=Penders, B. (ed.), Ingrediënten van geloofwaardigheid : Goed eten onder de loep
Penders, B. (ed.), Ingrediënten van geloofwaardigheid : Goed eten onder de loep, pp. 15-22
Item does not contain fulltext
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::18a840bdbd86c7b01f33311e1499c73d
http://hdl.handle.net/2066/103386
http://hdl.handle.net/2066/103386