Zobrazeno 1 - 10
of 763
pro vyhledávání: '"Pencharz, Paul B."'
Autor:
Rafii, Mahroukh, Paoletti, Alyssa, He, Henry, Porto, Beatriz, Szwiega, Sylwia, Pencharz, Paul B, Ball, Ronald O, Kong, Dehan, Xu, Libai, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2024 154(7):2133-2142
Autor:
Paoletti, Alyssa, Pencharz, Paul B., Rafii, Mahroukh, Tomlinson, Christopher, Kong, Dehan, Xu, Libai, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2024 119(4):917-926
Autor:
Szwiega, Sylwia, Xu, Libai, Rafii, Mahroukh, Pencharz, Paul B., Kong, Dehan, Tomlinson, Christopher, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2024 119(2):371-383
Autor:
Paoletti, Alyssa, Pencharz, Paul B., Ball, Ronald O., Kong, Dehan, Xu, Libai, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2023 118(3):538-548
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szwiega, Sylwia, Pencharz, Paul B., Ball, Ronald O., Xu, Libai, Kong, Dehan, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2023 153(7):2016-2026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin, Kimberly E, Pencharz, Paul B, Rafii, Mahroukh, Ball, Ronald O, Szwiega, Sylwia, Elango, Rajavel, Courtney-Martin, Glenda *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2019 149(10):1776-1784
Autor:
Steinberg, Alissa, Manlhiot, Cedric, Cordeiro, Kristina, Chapman, Karen, Pencharz, Paul B., McCrindle, Brian W., Hamilton, Jill K.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition August 2017 36(4):1158-1164
Autor:
Bandegan, Arash, Courtney-Martin, Glenda, Rafii, Mahroukh, Pencharz, Paul B, Lemon, Peter WR *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition May 2017 147(5):850-857