Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Pena Ramona N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 11, Iss 1, p 372 (2010)
Abstract Background Selection for increasing intramuscular fat content would definitively improve the palatability and juiciness of pig meat as well as the sensorial and organoleptic properties of cured products. However, evidences obtained in human
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76cd36e57cae47abba2854da97f5b7dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Proteome Research; 8/2/2024, Vol. 23 Issue 8, p3515-3523, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suárez-Mesa, Rafael, Ros-Freixedes, Roger, Tor, Marc, Reixach, Josep, Pena, Ramona N., Estany, Joan
Publikováno v:
In Meat Science March 2021 173