Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Pelosi, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The growing consumers interest in the oil has made available several hemp by-products for animal feeding. The main of them are the cakes resulting from mechanical extraction of oil which may contain remarkable levels of protein, but also varying amou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::cdb99c4307fcefbd4df47117a47aaa34
http://hdl.handle.net/11588/863077
http://hdl.handle.net/11588/863077
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
L'oggetto del rapporto rappresenta un Contributo alla predisposizione di linee guida per la microzonazione sismica in aree vulcaniche e integrazioni agli standard di rappresentazione e archiviazione informatica, basato sia sulla revisione critica del
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::78738b7d4542d9a907eefa41f02c6d98
http://www.cnr.it/prodotto/i/407585
http://www.cnr.it/prodotto/i/407585
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pelosi, M.
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. gen2023, Vol. 46 Issue 342, p12-12. 1/3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.