Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Pelletier, Xavier"'
Autor:
Pelletier, Xavier
Ce mémoire étudie deux familles de fonctions orthogonales, soit les fonctions d'orbite de Weyl et les fonctions d'orbite de Hartley. Chacune de ces familles est associée à une algèbre de Lie simple et cette recherche se limite aux algèbres A₂
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1866/27498
Autor:
Pelletier, Xavier
Th. univ.--Sci.--Strasbourg 1, 1987.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37608806k
Autor:
Pelletier, Xavier.
Th. licence--Droit--Paris, 1877-03-22.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb36841024n
Autor:
Pelletier, Xavier, Thouvenot, Pierre, Belbraouet, Slimane, Chayvialle, Jean A., Hanesse, Bernadette, Mayeux, Daniel, Debry, Gérard
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1996 Mar 01. 40(2), 109-115.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45199290
Autor:
Wood Simon, Lyon Michael R, Carabin Ioana G, Pelletier Xavier, Donazzolo Yves, Burdock George A
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 8, Iss 1, p 9 (2009)
Abstract Background The relationship of dietary fiber to overall health is of great importance, as beneficial effects have been demonstrated with the use of fiber from diverse sources, some traditional, other novel. PolyGlycopleX® (PGX®) is a uniqu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83b2f76f15d54e2b99ab61d436b2bf85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1993 Jan 01. 37(3), 129-133.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45099960
Autor:
Pelletier, Xavier, Belbraouet, Slimane, Mirabel, Didier, Mordret, Francis, Perrin, Jean Luc, Pages, Xavier, Debry, Gérard
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1995 Sep 01. 39(5), 291-295.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45100024
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1991 Jul 01. 35(4), 221-225.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45199227
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1989 Sep 01. 33(5), 297-303.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45199172