Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Pellegrino, Gloria"'
Autor:
Rietjens, Ivonne M.C.M., Pascale, Michelangelo, Pellegrino, Gloria, Ribera, Daniel, Venâncio, Armando, Wang, Danlei, Korzeniowski, Konrad
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology January 2025 155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bressanello, Davide, Liberto, Erica, Cordero, Chiara, Rubiolo, Patrizia, Pellegrino, Gloria, Ruosi, Manuela R., Bicchi, Carlo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2017 214:218-226
Autor:
Rietjens, Ivonne M C M, Arand, Michael, Bolt, Hermann M, Bourdoux, Siméon, Hartwig, Andrea, Hinrichsen, Nils, Kalisch, Christine, Mally, Angela, Pellegrino, Gloria, Ribera, Daniel, Thatcher, Natalie, Eisenbrand, Gerhard
Publikováno v:
Archives of Toxicology, 96 (5), 1297–1352
Archives of Toxicology, 96(5), 1297-1352
Archives of toxicology, 96(5):1297-1352
Archives of Toxicology 96 (2022) 5
Archives of Toxicology, 96(5), 1297-1352
Archives of toxicology, 96(5):1297-1352
Archives of Toxicology 96 (2022) 5
The “totality” of the human exposure is conceived to encompass life-associated endogenous and exogenous aggregate exposures. Process-related contaminants (PRCs) are not only formed in foods by heat processing, but also occur endogenously in the o
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2013 115(3):292-297
Coffee cupping includes both aroma and taste, and its evaluation considers several different attributes simultaneously to define flavour quality therefore requiring complementary data from aroma and taste. This study investigates the potential and li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::23434d4cc3dacf8914cee8ad8c5e7585
Autor:
Strocchi, Giulia, Bagnulo, Eloisa, Ruosi, Manuela R., Ravaioli, Giulia, Trapani, Francesca, Bicchi, Carlo, Pellegrino, Gloria, Liberto, Erica
Publikováno v:
Foods; Dec2022, Vol. 11 Issue 24, p4083, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.