Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Pelúzio, Joenes Mucci"'
Autor:
Jorge, Vanessa Silveira, Pelúzio, Joênes Mucci, de Siqueira, Guilherme Benko, Dos Santos, Domingos Bonfim Ribeiro, Afferri, Flávio Sérgio
Publikováno v:
In Agroenergy 2024:27-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Francisco de Carvalho, Universidade Federal do Tocantins, Colombo, Gustavo André, Carvalho, Edmar Vinícius de, Pelúzio, Joenes Mucci, Erasmo, Eduardo Andrea Lemus
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 4, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2017; 26-36
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 4, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2017; 26-36
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 4, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2017; 26-36
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
The fungus Corynespora cassiicola (Berk. & M.A. Curtis), the causal agent of the target spot in soybean, have occurred frequently in the North Central region of Brazil and may, under high temperature and high humidity conditions, cause serious damage
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1204051f74892292fa6a4974835bd4c4
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/118
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/118
Autor:
Colombo, Gustavo André, Universidade Federal do Tocantins, Pelúzio, Joenes Mucci, Pires, Luiz Paulo Miranda, Universidade Federal de Lavras, Daronch, Douglas José, Instituto Federal do Tocantins, Machado Filho, Gilberto Coutinho
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 3, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2016
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 3, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2016
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 3, No 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2016
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
In order to determine the efficiency and response regarding the use of phosphorus of soybean cultivars, experiments were conducted in the 2013/2014 season, to evaluate 15 soybean genotypes under two phosphorus using a randomized complete block, with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c796cbded8001a2bbcdae4ec8d443ab5
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/53
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.