Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Peixoto, Marco Fabrício Dias"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nobre, Juliana Nogueira Pontes, Morais, Rosane Luzia De Souza, Ramos-Jorge, Maria Letícia, Fernandes, Amanda Cristina, Viegas, Ângela Alves, Figueiredo, Pedro Henrique Scheidt, Costa, Henrique Silveira, Esteves, Elizabethe Adriana, da Silva Júnior, Fidelis Antônio, Camargos, Ana Cristina Resende, Peixoto, Marco Fabrício Dias, Mendonça, Vanessa Amaral, Lacerda, Ana Cristina Rodrigues
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior June 2022 54(6):532-539
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Sousa, Ricardo Augusto Leoni1,2,3 (AUTHOR), Peixoto, Marco Fabrício Dias1,2,4 (AUTHOR), Leite, Hércules Ribeiro1,2 (AUTHOR), Oliveira, Lucas Renan Sena de1,2,3 (AUTHOR), Freitas, Daniel Almeida1,2 (AUTHOR), Silva-Júnior, Fidelis Antonio da1,2 (AUTHOR), Oliveira, Henoque Santos1,2 (AUTHOR), Rocha-Vieira, Etel2,4,5 (AUTHOR), Cassilhas, Ricardo Cardoso1,2,3,4 (AUTHOR), Oliveira, Danilo Bretas de2,4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Neuroscience. Nov2022, Vol. 132 Issue 11, p1091-1101. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nobre, Juliana Nogueira Pontes, Morais, Rosane Luzia De Souza, Viegas, Ângela Alves, Fernandes, Amanda Cristina, Scheidt Figueiredo, Pedro Henrique, Costa, Henrique Silveira, Peixoto, Marco Fabrício Dias, de Alcântara, Marcus Alessandro, Mendonça, Vanessa Amaral, Lacerda, Ana Cristina Rodrigues
Publikováno v:
Child & Youth Care Forum; Jun2023, Vol. 52 Issue 3, p721-736, 16p
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 6; e46411629287
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e46411629287
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e46411629287
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e46411629287
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e46411629287
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Lifestyle and eating habits are factors that influence the quality of life of individuals and when these variables occur in a negative way, such as excessive use of alcohol and processed foods, they become factors that contribute to the emergence of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::71bdbc73d0daefee794e53446c955839
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29287
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29287