Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Pehlivanoğlu, Halime"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2024 457
Autor:
PEHLİVANOĞLU, Halime1 hpehlivanoglu@nku.edu.tr, SUNAL, Zeynep2 zeynep_sunal123@hotmail.com, YAMAN, Mustafa3 mustafa.yaman@izu.edu.tr, AKSOY, Aslı4 asliaksoy@halic.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. may2024, Vol. 21 Issue 3, p795-806. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coşkun, Özgenur1,2 (AUTHOR), Pehlivanoğlu, Halime3 (AUTHOR), Gülseren, İbrahim1,4 (AUTHOR) ibrahim.gulseren@izu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2020, Vol. 44 Issue 7, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Issue: 38 40-46
European Journal of Science and Technology
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Journal of Science and Technology
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
This study was carried out to investigate the effect of different cooking techniques applied to meats on total CLAs, cis-9,trans-11-CLA (c9,t11-CLA) and trans-10,cis-12-CLA (t10,c12-CLA). . In the study, four different cooking methods such as boiling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bd78073974710e7ac2a47e174a799b00
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/71415/1099995
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/71415/1099995
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PEHLİVANOĞLU, Halime, DEMİRCİ, Mehmet, KARASU, Ervanur, YAŞA, Esranur, GÖKDUMAN, Kübra, BARDAKÇI, Hamide Feyza
Publikováno v:
Issue: 27 849-857
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bu çalışmada çölyak hastalarına özel glutensiz tuzlu keklerin üretilmesi ve hamur üretiminde besleyici özelliği yüksek farklı glutensiz unlar ile de fonksiyonelliği artırmak amaçlanmıştır. Bu amaçla, karabuğday, pirinç, mısır,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::b6fadb9660f85338b488dc55090d5cda
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/64232/994986
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/64232/994986
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 3 644-654
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Vegetable oils are important in human nutrition with their nutritional properties. Today the demand for cold pressed oils, especially black cumin, is increasing day by day. In this study, it was aimed to evaluate the quality and characteristics of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::540c58bde4817a41c386ed5876c73a80
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/64890/780205
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/64890/780205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Yuzuncu Yil Universitesi Journal of Agricultural Sciences (YYU J Agr Sci); Sep2021, Vol. 31 Issue 3, p644-654, 11p