Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Pehar, Franjo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dreisiebner, Stefan, Polzer, Anna Katharina, Robinson, Lyn, Libbrecht, Paul, Boté-Vericad, Juan-José, Urbano, Cristóbal, Mandl, Thomas, Vilar, Polona, Žumer, Maja, Juric, Mate, Pehar, Franjo, Stričević, Ivanka
Publikováno v:
Journal of Documentation, 2020, Vol. 77, Issue 3, pp. 777-797.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JD-06-2020-0099
Publikováno v:
Gardijan, Nikica and Morić Filipović, Ivana and Pehar, Franjo and Jelušić, Srećko Information ethics as reflected in LIS curricula: Comparative analysis of Croatian and Slovenian learning programs., 2008 . In 17th annual BOBCATSSS symposium (Bobcatsss 2009), Porto (Portugal), 28-30 January 2009. (Unpublished) [Conference paper]
This paper aims to provide an introduction to the main concepts and resources of information ethics in Library and Information Science as well as to study different ethical issues. Students of Library and Information Science are often not capable of
Externí odkaz:
http://eprints.rclis.org/12951/
Autor:
Pehar, Franjo1 fpehar@unizd.hr
Publikováno v:
Vjesnik Bibliotekara Hrvatske. 2022, Vol. 65 Issue 1, p1-32. 32p.
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2022, Vol. 14 Issue 1, p141-155. 15p.
Autor:
Pehar, Franjo, Pavlović, Nikolina Peša
This document presents a user-centred design framework aligned with OPERAS's openness, diversity, and inclusion values. It empowers users and involves them in decision-making processes for service creation, serving as a valuable resource to enhance u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c751477ae656fd4f468122a0f28e0c7
Publikováno v:
Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku
Volume 11
Issue 2
Volume 11
Issue 2
The scientific community’s interest in nutrition, i.e., the interaction of human and food consumption, is constantly rising worldwide and in Croatia. The published research results deepen our understanding of the processes involved in the interplay
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac2c4c564a4f0c64bc53fe4511280973
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2565
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ć, IVANKA STRIĆEVI1, PEHAR, FRANJO2
Publikováno v:
Library Trends. Spring2015, Vol. 63 Issue 4, p675-696. 22p.
Autor:
STRIĆEVIĆ, IVANKA1, PEHAR, FRANJO2
Publikováno v:
Library Trends. Spring2015, Vol. 63 Issue 4, p675-696. 22p.