Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"Pegu K"'
Autor:
Boshoff J; Department of Anesthesiology, Faculty of Health Sciences, The University of the Witwatersrand, Johannesburg, Gauteng, South Africa., Fourtounas M; Department of Anesthesiology, Faculty of Health Sciences, The University of the Witwatersrand, Johannesburg, Gauteng, South Africa., Pegu K; Department of Anesthesiology, Faculty of Health Sciences, The University of the Witwatersrand, Johannesburg, Gauteng, South Africa., McInerney P; The Wits-JBI Centre for Evidence-Based Practice: A JBI Centre of Excellence, The University of the Witwatersrand, Johannesburg, Gauteng, South Africa.
Publikováno v:
JBI evidence synthesis [JBI Evid Synth] 2024 May 01; Vol. 22 (5), pp. 933-939. Date of Electronic Publication: 2024 May 01.
Autor:
Pegu, K. D.1 kyleshpegu@yahoo.com
Publikováno v:
Southern African Journal of Anaesthesia & Analgesia. 2021, Vol. 27 Issue 6, pS105-S110. 6p.
Autor:
Pegu, K. D.1 kyleshpegu@yahoo.com
Publikováno v:
Southern African Journal of Anaesthesia & Analgesia. 2020 Supplement3, pS133-S136. 4p.
Autor:
Arya SS; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, NM Parekh Marg, Matunga, Mumbai, India. Electronic address: ss.arya@ictmumbai.edu.in., More PR; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, NM Parekh Marg, Matunga, Mumbai, India., Ladole MR; School of Chemical and Bioprocess Engineering, University College Dublin, Ireland., Pegu K; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, NM Parekh Marg, Matunga, Mumbai, India., Pandit AB; Chemical Engineering Department, Institute of Chemical Technology, NM Parekh Marg, Matunga, Mumbai, India.
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry [Ultrason Sonochem] 2023 Aug; Vol. 98, pp. 106504. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 30.
Autor:
More PR; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Matunga, Mumbai, Maharashtra 400019, India., Pegu K; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Matunga, Mumbai, Maharashtra 400019, India., Arya SS; Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Matunga, Mumbai, Maharashtra 400019, India. Electronic address: ss.arya@ictmumbai.edu.in.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2022 Nov 01; Vol. 220, pp. 1060-1071. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 24.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irshad, Usama1 (AUTHOR), Arshad, Muhammad Umair1 (AUTHOR), Imran, Ali1 (AUTHOR) aliimran.ft@gmail.com, Rasheed, Musarrat2 (AUTHOR), Bansal, Pooja3,4 (AUTHOR), Medha Deorari, Maha5 (AUTHOR), Afzaal, Muhammad1 (AUTHOR), Islam, Fakhar1,2 (AUTHOR), Shah, Mohd Asif6,7,8 (AUTHOR) m.asif@kardan.edu.af
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Pérez Núñez, Isabela1,2 (AUTHOR) i.perez04@ufromail.cl, Díaz, Rommy2,3 (AUTHOR) a.martinez26@ufromail.cl, Quiñones, John2,3 (AUTHOR) lidivm15@gmail.com, Martínez, Ailín2,4 (AUTHOR) nestor.sepulveda@ufrontera.cl, Velázquez, Lidiana2 (AUTHOR), Huaiquipán, Rodrigo1,2 (AUTHOR) r.huaiquipan01@ufromail.cl, Tapia, Daniela1,2 (AUTHOR) d.tapia01@ufromail.cl, Muñoz, Alex1,2 (AUTHOR) a.munoz45@ufromail.cl, Valdés, Marcos1,2 (AUTHOR) m.valdes09@ufromail.cl, Sepúlveda, Néstor2,3 (AUTHOR), Paz, Erwin5 (AUTHOR) erwin.pazmunoz@uwa.edu.au
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5427. 34p.