Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pegiou, Eirini"'
Autor:
Politiek, Regina G.A., Pegiou, Eirini, Balfoort, Lotta L., Bruins, Marieke E., Schutyser, Maarten A.I., Keppler, Julia K.
Publikováno v:
In Future Foods December 2023 8
Elucidating the flavour of cooked white asparagus by combining metabolomics and taste panel analysis
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Autor:
Pegiou, Eirini1 (AUTHOR), Engel, Jasper2 (AUTHOR), Mumm, Roland3 (AUTHOR), Hall, Robert D.1,3 (AUTHOR) robert.hall@wur.nl
Publikováno v:
Metabolomics. Apr2023, Vol. 19 Issue 4, p1-15. 15p.
Autor:
Pegiou, Eirini, Siccama, Joanne W., Eijkelboom, Nienke M., Zhang, Lu, Mumm, Roland, Schutyser, Maarten A.I., Hall, Robert D.
Publikováno v:
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium. INRAE
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium
Proceedings of the 16th Weurman Flavour Research Symposium
White asparagus (A. officinalis) is a popular vegetable consumed worldwide and its cooked spears are appreciated for their distinct flavour profile. During asparagus harvesting, around one-third of the total material is usually discarded. This signif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bcfc33c5279fb38844df29509f3438b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pegiou, Eirini1 (AUTHOR), Siccama, Joanne W.1,2 (AUTHOR), Mumm, Roland3 (AUTHOR), Zhang, Lu2 (AUTHOR), Jacobs, Doris M.4 (AUTHOR), Lauteslager, Xavier Y.4 (AUTHOR), Knoop, Marcia T.4 (AUTHOR), Schutyser, Maarten A.I.2 (AUTHOR), Hall, Robert D.1,3 (AUTHOR) robert.hall@wur.nl
Publikováno v:
Food Chemistry. Apr2023, Vol. 406, pN.PAG-N.PAG. 1p.