Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Pegg, R B"'
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Apr2005, Vol. 82 Issue 4, p255-260. 6p. 2 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Oct1997, Vol. 37 Issue 6, p561-589, 29p
Publikováno v:
Meat Science; 1997, Vol. 45 Issue: 4 p551-559, 9p
Autor:
Pegg, R. B., Shahidi, F.
Publikováno v:
Food Chemistry; 1996, Vol. 56 Issue: 2 p105-110, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nahrung / Food; January 2000, Vol. 44 Issue: 1 p60-62, 3p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b1adf703c084e2d5cdd4787ce4df36a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-19344362351&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-19344362351&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44c1ec4fd03f5c84b069c77175ec447d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-73249146962&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-73249146962&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::36c6f012bf299e7101fe248d71d76dec
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33947610751&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33947610751&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::84cea9d4d0bbac5820e8c982aef545b8
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-36849009899&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-36849009899&partnerID=MN8TOARS