Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"Pedroso, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Structural Integrity 2019 17:718-725
Publikováno v:
Annales de la Société Entomologique de France; November 2023, Vol. 59 Issue: 6 p428-448, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Coastal Conservation, 2013 Sep 01. 17(3), 653-661.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1007/s11852-013-0264-1
Publikováno v:
SIAM Journal on Numerical Analysis, 2006 Jan 01. 44(6), 2584-2609.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40232908
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alegria, Sandy, Barreira, M.J., Coelho, A., Marcos, S., Santos, M.L., Pedroso, L., Furtado, R., Ramos, S.
O sushi é um prato tradicional japonês preparado à base de arroz acidificado com vinagre e ingredientes crus, como pedaços de peixe, mariscos, frutos, e vegetais colocados sobre o arroz moldado ou embrulhados com o arroz em algas marinhas (nori).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::41754725342e6c2b434e8eb11a54ef4a
https://hdl.handle.net/10400.18/6655
https://hdl.handle.net/10400.18/6655
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.