Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Pedrazzi C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramires Neto, C., Monteiro, G.A., Soares, R.F., Pedrazzi, C., Dell'aqua, J.A., Jr., Papa, F.O., Castro-Chaves, M.M., Alvarenga, M.A.
Publikováno v:
In Theriogenology 15 April 2013 79(7):1120-1123
Publikováno v:
BioResources, Vol 2, Iss 2, Pp 223-234 (2007)
Industrially made kraft pulps obtained by a modified cooking process may contain 60-75 mmol/kg of hexenuronic acids (HexAs), which represents 6-7.5 kappa units. HexAs do not react with oxygen and very little of it is actually removed across the oxyge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd5b4f2142974e92b72d14a602be02e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.