Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pediliggieri, Concetta"'
Autor:
Senoussi, Asma, Aissaoui-Zitoun, Ouarda, Chenchouni, Haroun, Senoussi, Sana, Saoudi, Zineddine, Pediliggieri, Concetta, Zidoune, Mohammed Nasser-Eddine, Carpino, Stefania
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2024 411
Autor:
Zitoun, Ouarda Aissaoui, Pediliggieri, Concetta, Benatallah, Leila, Lortal, Sylvie, Giuseppe LICITRA, Zidoune, Mohammed Nasreddine, Carpino, Stefania
Publikováno v:
Journal of Food, Agriculture and Environment
Journal of Food, Agriculture and Environment, 2012, 10 (2), pp.289-295
ResearcherID
Journal of Food, Agriculture and Environment, 2012, 10 (2), pp.289-295
ResearcherID
Bouhezza is a traditional Algerian ripened cheese made in goatskin bags. The aim of this study was to characterise the chemical composition and proteolysis of Bouhezza as well as the microbial ecosystems that are present in this cheese using numerati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::83e25cb0f44d7be6b88f71377586996d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209505
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209505
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.