Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Pedersen LF"'
Autor:
Pedersen, LF, Lazado, CC
Publikováno v:
Aquaculture Environment Interactions, Vol 12, Pp 153-165 (2020)
Peracetic acid (PAA) is a widely applied disinfectant in aquaculture. Knowledge on PAA decay in seawater (SW) is crucial for its successful implementation in SW aquaculture systems. We investigated the decay dynamics of PAA in SW under controlled con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1836127a4b9f457896d729a1d29e0d63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qi W; Technical University of Denmark, DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, P.O. Box 101, DK-9850, Hirtshals, Denmark., Skov PV; Technical University of Denmark, DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, P.O. Box 101, DK-9850, Hirtshals, Denmark., de Jesus Gregersen KJ; Technical University of Denmark, DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, P.O. Box 101, DK-9850, Hirtshals, Denmark., Pedersen LF; Technical University of Denmark, DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, P.O. Box 101, DK-9850, Hirtshals, Denmark.
Publikováno v:
Biofilm [Biofilm] 2023 Apr 07; Vol. 5, pp. 100121. Date of Electronic Publication: 2023 Apr 07 (Print Publication: 2023).
Autor:
Eidsmo J; Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, DTU Aqua, Technical University of Denmark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals, Denmark., Madsen L; Unit for Fish and Shellfish Diseases, Public Sector Consultancy, DTU Aqua, Technical University of Denmark, Kemitorvet Building 202, 2800 Kongens Lyngby, Denmark., Pedersen LF; Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, DTU Aqua, Technical University of Denmark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals, Denmark., Jokumsen A; Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, DTU Aqua, Technical University of Denmark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals, Denmark., Gesto M; Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, DTU Aqua, Technical University of Denmark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals, Denmark.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2023 Jan 12; Vol. 13 (2). Date of Electronic Publication: 2023 Jan 12.
Autor:
Furtado F; CIISA, Faculty of Veterinary Medicine, University of Lisbon, 1300-477, Lisbon, Portugal; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1433 Ås, Norway., Breiland MW; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 9019, Tromsø, Norway., Strand D; Norwegian Veterinary Institute, 1433 Ås, Norway., Timmerhaus G; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1433 Ås, Norway., Carletto D; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1433 Ås, Norway; Department of Chemical, Biological, Pharmaceutical and Environmental Sciences, University of Messina Viale Ferdinando Stagno d'Alcontres, 31-98166 S, Agata-Messina, Italy., Pedersen LF; Technical University of Denmark, DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, PO Box 101, 9850, Hirtshals, Denmark., Afonso F; CIISA, Faculty of Veterinary Medicine, University of Lisbon, 1300-477, Lisbon, Portugal., Lazado CC; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1433 Ås, Norway. Electronic address: carlo.lazado@nofima.no.
Publikováno v:
Fish & shellfish immunology [Fish Shellfish Immunol] 2022 Nov; Vol. 130, pp. 612-623. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 20.
Autor:
Lazado CC; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway., Strand DA; Norwegian Veterinary Institute, Ås, Norway., Breiland MW; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Tromsø, Norway., Furtado F; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway.; Centre for Interdisciplinary Research in Animal Health (CIISA), Faculty of Veterinary Medicine, University of Lisbon, Lisbon, Portugal., Timmerhaus G; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway., Gjessing MC; Norwegian Veterinary Institute, Ås, Norway., Hytterød S; Norwegian Veterinary Institute, Ås, Norway., Merkin GV; Quantidoc AS, Bergen, Norway., Pedersen LF; DTU Aqua, Section for Aquaculture, The North Sea Research Centre, Technical University of Denmark, Hirtshals, Denmark., Pittman KA; Quantidoc AS, Bergen, Norway.; Department of Biological Sciences, University of Bergen, Bergen, Norway., Krasnov A; Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway.
Publikováno v:
Frontiers in immunology [Front Immunol] 2022 Aug 25; Vol. 13, pp. 948897. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 25 (Print Publication: 2022).