Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Pectinolytic activity"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 8, p 1542 (2022)
Pseudomonas viridiflava was originally reported as a bean pathogen, and subsequently as a wide-host range pathogen affecting numerous plants species. In addition, several authors have reported the epiphytic presence of this bacterium in “non-host p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6234f5f507849c5b56fd579420446f8
Autor:
Sana Ben-Othman, Toonika Rinken
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 10, p 4591 (2021)
Pectinolytic enzymes are an important tool for sustainable food production, with a wide range of applications in food processing technologies as well as the extraction of bioactive compounds from pectin-rich raw materials. In the present study, we im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0e518fbf69046a39e876a69e7ae96b0
Autor:
Sudeep KC, Jitendra Upadhyaya, Dev Raj Joshi, Binod Lekhak, Dhiraj Kumar Chaudhary, Bhoj Raj Pant, Tirtha Raj Bajgai, Rajiv Dhital, Santosh Khanal, Niranjan Koirala, Vijaya Raghavan
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 2, p 59 (2020)
Pectinases are the group of enzymes that catalyze the degradation of pectic substances. It has wide applications in food industries for the production and clarification of wines and juices. The aim of this study was to isolate, screen and characteriz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94004f11d8e4a32b9f675180c48ea09
Autor:
Johannes Delgado-Ospina, Junior Bernardo Molina-Hernandez, Eduardo Viteritti, Francesca Maggio, Fabián Felipe Fernández-Daza, Pietro Sciarra, Annalisa Serio, Chiara Rossi, Antonello Paparella, Clemencia Chaves-López
In this work, we determined the degree of filamentous fungi contamination in cocoa fermented seeds and the fungal potential to produce enzymes that could contribute to the cocoa quality. Internal transcribed spacer amplicon sequencing (ITS) showed 11
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1046ef9acae9b966ea14b8ea22371824
http://hdl.handle.net/11575/119319
http://hdl.handle.net/11575/119319
Autor:
Beata Zimowska, Zdzisław Targoński
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 14, Iss 5 (2015)
Pectinases have multiple nature and various forms which are necessary for hydrolysis of pectin in natural processes. The pectinolytic activity of three isolates of the pathogenic fungus Boeremia strasseri was demonstrated. The pectinases production w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3124ef3a905f4c8cbaa5a5506731e406
Autor:
Dhiraj Kumar Chaudhary, Niranjan Koirala, Vijaya Raghavan, K C Sudeep, Binod Lekhak, Santosh Khanal, Dev Raj Joshi, Bhoj Raj Pant, Jitendra Upadhyaya, Rajiv Dhital, Tirtha Raj Bajgai
Publikováno v:
Fermentation; Volume 6; Issue 2; Pages: 59
Fermentation, Vol 6, Iss 59, p 59 (2020)
Fermentation, Vol 6, Iss 59, p 59 (2020)
Pectinases are the group of enzymes that catalyze the degradation of pectic substances. It has wide applications in food industries for the production and clarification of wines and juices. The aim of this study was to isolate, screen and characteriz
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.