Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pectinolytic Erwinia"'
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 14
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 7346, p 7346 (2021)
Volume 22
Issue 14
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 7346, p 7346 (2021)
Pectobacterium parmentieri is a Gram-negative plant-pathogenic bacterium able to infect potato (Solanum tuberosum L.). Little is known about lytic bacteriophages infecting P. parmentieri and how phage-resistance influences the environmental fitness a
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Abstract “The Great Five” (GF) is an artificial bacterial consortium developed to protect potato tubers from soft rot caused by Pectobacterium spp. and Dickeya spp. To investigate the commercialization potential of the GF, we developed liquid and
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology. 152:143-155
ozturk, murat/0000-0002-9677-3651; Potrykus, Marta/0000-0002-7939-1109 WOS: 000440108100011 Pectinolytic bacteria were isolated from 48 potato plants showing the symptoms of blackleg and collected in different fields of commercial potato production a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sylwia Jafra, Marta Potrykus, Wojciech Sledz, M. C. M. Pérombelon, J.M. van der Wolf, Robert Czajkowski, Ewa Lojkowska
Publikováno v:
The Annals of Applied Biology
Annals of Applied Biology 166 (2015) 1
Annals of Applied Biology, 166(1), 18-38
Annals of Applied Biology 166 (2015) 1
Annals of Applied Biology, 166(1), 18-38
The soft rot Enterobacteriaceae (SRE) Pectobacterium and Dickeya species (formerly classified as pectinolytic Erwinia spp.) cause important diseases on potato and other arable and horticultural crops. They may affect the growing potato plant causing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agata Motyka, Marta Potrykus, Sabina Zoledowska, Aleksandra Binek, Wojciech Sledz, M. Slawiak, Malgorzata Golanowska, Robert Czajkowski, Ewa Lojkowska
Publikováno v:
The Annals of Applied Biology
A multiplex polymerase chain reaction (PCR) assay for simultaneous, fast and reliable detection of the main soft rot and blackleg potato pathogens in Europe has been developed. It utilises three pairs of primers and enables detection of three groups
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.