Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Pectin esterase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 213-220 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b6b615f37854486a7cc444644496f7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Armghan Shahzad, Nouman Siddiqui, Ghulam Ali, Talat Mahmood, Muhammad Ramzan Khan, Saqib Jabbar, Aish Muhammad
Publikováno v:
Food Science and Technology v.40 n.4 2020
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 40, Iss 4, Pp 827-831 (2020)
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 40, Iss 4, Pp 827-831 (2020)
Pectin is a very important ingredient in food processing. The present study was designed to find out the changes taken place in pectin content during development and ripening phases of banana fruit. The expression of gene (pectin esterase) was also o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d4e522f5dee80bea70fcd58cb07bd73
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020000400827
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020000400827
Autor:
Nicemol Jacob, Parukuttyamma Prema
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 44, Iss 2, Pp 263-267 (2006)
Production of different pectinolytic enzymes was attempted using the actinomycete strain Streptomyces lydicus in submerged fermentation. Polygalacturonase and pectin lyase activities were detected in the culture supernatant, but the strain was not ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ebba807d51344cf96724beaf18a9bce
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 213-220 (2018)
Autor:
Rebecca Schapira, Karla E. Adams
Publikováno v:
Current Treatment Options in Allergy. 5:310-318
Stinging nettle (Urtica dioica) is a common cause of contact urticaria worldwide; however, its clinical relevance in allergic rhinitis and aeroallergen immunotherapy has not been well established. This presents a clinical conundrum to the physician a
Autor:
Ayat Adnan Abbas
Publikováno v:
Journal of Al-Nahrain University-Science. 19:134-139
Pectin esterase was extracted from potato and determining its activity were investigated. Crude enzyme recorded specific activity 25.18 U / mg and increasing specific activity of the enzyme after dialysis concetraion recording 107.14 U/ mg, then the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.