Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Pectin degradation"'
Autor:
Yuting Fu, Shuai Chen, Xinjun Wang, Lu Wang, Zexin Wang, Yanfei Cheng, Yuyi Liu, Lin Zhang, Sixin Liu, Jiamu Kang, Congfa Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1615 (2024)
White pepper, used both as a seasoning in people’s daily diets and as a medicinal herb, is typically produced by removing the pericarp of green pepper through the retting process. However, the mechanism of the retting process for peeling remains un
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67fa8289d19840318f889ac79169f261
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 1, p 160 (2024)
The high susceptibility of raspberries to softening restricts the development of the raspberry industry. The primary causes of fruit softening are the breakdown of components linked to the cell wall and the destruction of the cell wall structure itse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3aa1e954ebf64ae2a298cf3dc12c12b5
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100518- (2023)
Sustainable processes accompanied by high extraction yields and minimized amounts of by-products are a major goal of current fruit juice production. Controlled degradation of cell wall polysaccharides, in particular pectin, may contribute to reduced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab2a8dd114fd424d8b0a0868fe38d6bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lena Rebecca Larsen, Judith van der Weem, Rita Caspers-Weiffenbach, Andreas Schieber, Fabian Weber
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 72, Iss , Pp 105465- (2021)
Ultrasound-assisted enzymatic maceration (UAEM) has gained considerable interest in the fruit juice industry, owing to its potential to increase juice yield and content of polyphenols while simultaneously saving time and energy. In this study, the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd52a52f8d224913aaa6257c20d45fae