Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Pechey R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Appetite. 186:106539
Overconsumption of foods high in fat, sugars, and salt (HFSS) poses a significant risk to health. The government in England has passed legislation that would limit some price promotions of HFSS foods within supermarkets, but evidence regarding likely
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We highlight an overlooked set of interventions - altering the assortment of available food or drink - which have the potential to contribute significantly to reducing unhealthy and unsustainable patterns of consumption and the resulting health inequ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56b45f348ba60137cad8af139a4377cc
Publikováno v:
Pechey, R, Bateman, P A, Cook, B, Potter, C, Clark, M, Stewart, C, Piernas, C & Jebb, S A 2022, ' Testing the effectiveness of ecolabels to reduce the environmental impact of food purchases in worksite cafeterias: A randomised controlled trial ', Appetite, vol. 179, 106277 . https://doi.org/10.1016/j.appet.2022.106277
1. IntroductionMeeting global climate targets will require a marked reduction in environmental impacts caused by dietary patterns (Willett et al., 2019), with several UK supermarkets setting targets to halve the environmental impact of customers' foo
Autor:
Reynolds, JP, Ventsel, M, Hobson, A, Pilling, MA, Pechey, R, Jebb, SA, Hollands, GJ, Marteau, TM
Publikováno v:
PLOS Medicine. 19:e1004116
Acknowledgements: We are grateful to everyone involved in running this project including representatives from each company, the catering providers, and the members of staff at every cafeteria.
BACKGROUND: A recent meta-analysis suggested that us
BACKGROUND: A recent meta-analysis suggested that us