Zobrazeno 1 - 10
of 250
pro vyhledávání: '"Pecans"'
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 13, p 2084 (2024)
Background: The differential effects of pecans versus other popular snack foods on appetite and blood markers of metabolism and satiety have not been well studied. This study investigated the effects of a single mid-morning snack of pecans or tortill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2eb6332368f24e68bd859ebb3e1ad3dd
Autor:
Cameron A. Bardsley, Kaicie Chasteen, David Shapiro-Ilan, Clive H. Bock, Brendan A. Niemira, Govindaraj Dev Kumar
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19676- (2023)
During harvest pecan nuts are at risk of contamination with foodborne pathogens from extended contact with the ground. The objective of this study was to determine the potential transfer of Escherichia coli and Salmonella from the ground to in-shell
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18513aee7a8f471a8f6534ecf0ea8ec0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudia Delgadillo-Puga, Ivan Torre-Villalvazo, Lilia G. Noriega, Leonardo A. Rodríguez-López, Gabriela Alemán, Erik A. Torre-Anaya, Yonatan Y. Cariño-Cervantes, Berenice Palacios-Gonzalez, Janette Furuzawa-Carballeda, Armando R. Tovar, Luis Cisneros-Zevallos
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 11, p 2591 (2023)
Pecans (Carya illinoinensis) are considered a functional food due to the high content of polyunsaturated fatty acids, dietary fiber and polyphenols. To determine the effect of whole pecans (WP) or a pecan polyphenol (PP) extract on the development of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e98b9a52c534e3583cf7c1ca532f2f6
Publikováno v:
Pathogens, Vol 12, Iss 5, p 672 (2023)
The pecan (Carya illinoinensis) industry in South Africa is growing rapidly, and it is becoming increasingly crucial to understand the risks posed to pecans by fungal pathogens. Black spots on leaves, shoots, and nuts in shucks caused by Alternaria s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18f1bb1619534661abf77737cb5743dd
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 5, Iss 2, Pp 218-232 (2020)
Pecans are a popular nut throughout the world. The USA produces several million kg/yr of pecan kernels and shells. Pecan kernels have high phenolic compound content and pecan shells have even higher phenolic concentrations than the kernels. High phen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11357136beb4435eb79fd70d0d725604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaodan Zhang, Jun Chang, Xiaohua Yao, Jingru Wang, Jiatian Zhang, Yang Yang, Shuiping Yang, Kailiang Wang, Huadong Ren
Publikováno v:
Sci, Vol 4, Iss 2, p 25 (2022)
As woody oil crop, pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] may be a solution to the shortage of edible oil in the future. In this study, fruit traits, kernel nutrition and fatty acid composition of 10 pecan varieties were determined to assess
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e930aa12e3440dea35381cd2e1d8d82
Publikováno v:
Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)Repositorio Académico - UPCAdvances in Intelligent Systems and Computing.
El texto completo de este trabajo no está disponible en el Repositorio Académico UPC por restricciones de la casa editorial donde ha sido publicado.
The following study proposes a production management process model based on good practices and
The following study proposes a production management process model based on good practices and
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10757/656130