Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pearson EH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pearson EH; Department of Food Science and Technology, 100 Wiegand Hall, Oregon State University, Corvallis, Oregon 97331, USA., Jones J; Department of Food Science and Technology, 100 Wiegand Hall, Oregon State University, Corvallis, Oregon 97331, USA., Waite-Cusic JG; Department of Food Science and Technology, 100 Wiegand Hall, Oregon State University, Corvallis, Oregon 97331, USA.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2018 Feb; Vol. 81 (2), pp. 254-260.
Autor:
Pearson EH; Atlanta, Georgia., Vandiver HS
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America [Proc Natl Acad Sci U S A] 1953 Dec; Vol. 39 (12), pp. 1278-85.