Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pearson, Monika"'
Autor:
Bjermo, Helena, Sand, Salomon, Nälsén, Cecilia, Lundh, Thomas, Enghardt Barbieri, Heléne, Pearson, Monika, Lindroos, Anna Karin, Jönsson, Bo A.G., Barregård, Lars, Darnerud, Per Ola
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2013 57:161-169
Autor:
Bjermo, Helena, Darnerud, Per Ola, Lignell, Sanna, Pearson, Monika, Rantakokko, Panu, Nälsén, Cecilia, Enghardt Barbieri, Heléne, Kiviranta, Hannu, Lindroos, Anna Karin, Glynn, Anders
Publikováno v:
In Environment International January 2013 51:88-96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nälsén C; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden., Becker W; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden.; Department of Public Health and Caring Sciences, Clinical Nutrition and Metabolism, Uppsala University, Uppsala, Sweden., Pearson M; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden., Ridefelt P; Department of Medical Sciences, Clinical Chemistry, Uppsala University, Uppsala, Sweden., Lindroos AK; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden.; Department of Internal Medicine and Clinical Nutrition, University of Gothenburg, Gothenburg, Sweden., Kotova N; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden., Mattisson I; Department of Risk Benefit Assessment, Division of Science, Swedish National Food Agency, SE 751 26 Uppsala, Sweden.
Publikováno v:
Journal of nutritional science [J Nutr Sci] 2020 Oct 12; Vol. 9, pp. e47. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 12 (Print Publication: 2020).