Zobrazeno 1 - 10
of 1 381
pro vyhledávání: '"Pearce, J. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Solar Energy 86, pp. 2673-2677 (2012)
Historically, the design of hybrid solar photovoltaic thermal (PVT) systems has focused on cooling crystalline silicon (c-Si)-based photovoltaic (PV) devices to avoid temperature-related losses. This approach neglects the associated performance losse
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1208.1715
Publikováno v:
Solar Energy Materials and Solar Cells, 100, pp. 199-203 (2012)
There is a renewed interest in photovoltaic solar thermal (PVT) hybrid systems, which harvest solar energy for heat and electricity. Typically, a main focus of a PVT system is to cool the photovoltaic (PV) cells to improve the electrical performance,
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1203.1216
Publikováno v:
Crystal Growth & Design, 11 (2), pp 565-568, 2011
Indium gallium nitride films with nanocolumnar microstructure were deposited with varying indium content and substrate temperatures using plasma-enhanced evaporation on amorphous SiO2 substrates. FESEM and XRD results are presented, showing that more
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1203.0645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 2015 Nov 01. 351
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26524428
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Sep2023, Vol. 10 Issue 3, p123-134, 12p