Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Pécot, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marwa Al-Jammas, Muriel Bonnet, Sébastien Couvreur, Pécot, M., Aminot, G., Valais, A., Brigitte Picard
Publikováno v:
16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2016, Paris, France
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2016, Paris, France. ADIV, 16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, Viandes et Produits Carnés
HAL
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2016, Paris, France
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Nov 2016, Paris, France. ADIV, 16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, Viandes et Produits Carnés
HAL
Some proteins have been revealed as biomarkers for beef tenderness and adiposity by previous studies. The abundanceof these biomarkers could be affected by muscle, animal type (age, gender, breed) and the production system. Thisstudy analyzed the eff
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a80a322105604a839212954e020bbeeb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01603386
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01603386
Autor:
Brigitte Picard, Marwa Al-Jammas, Sébastien Couvreur, Pécot, M., Aminot, G., Stéphanie Léger, Leanne de Koning, Valais, A., Muriel Bonnet
Publikováno v:
16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, NA, France. ADIV, 16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, Viandes et Produits Carnés
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, NA, France
HAL
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, NA, France. ADIV, 16èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, Viandes et Produits Carnés
16. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 2016, NA, France
HAL
The aim of this study was to predict tenderness and intramuscular fat (IMF) content of the French PDO Maine Anjou by themeasure of the relative abundance of accurate candidate biomarkers of these traits. Another objective was to choose amongfive musc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::efe478faa97ac16bc9748b15c10d78e3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604157
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.