Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Pečjak Pal M"'
Autor:
Pečjak Pal M; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia., Leskovec J; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia.; Animal Nutrition, Institute for Food and Agricultural Research and Technology (IRTA), 43006 Tarragona, Spain., Levart A; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia., Pirman T; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia., Salobir J; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia., Rezar V; Department of Animal Science, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Nov 18; Vol. 14 (22). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.