Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Peñuela, Ana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pardo, Javier, Panizo, Angel, Sola, Iosu, Queipo, Francisco, Martinez-Peñuela, Ana, Carias, Rafael
Publikováno v:
In Human Pathology May 2013 44(5):718-724
Publikováno v:
Kasmera, Vol 37, Iss 1, Pp 51-61 (2009)
Abstract: The viability of an Escherichia coli O157:H7 strain in cottage-industry Guayanes cheese was determined by evaluating several isolation protocols based on immunomagnetic separation (IMS). Cheese units (25 g) were inoculated with 25 and 250 c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e230558bb3e40858782f6c7eb0ba751
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marzo, Florencio, Jauregui, Patricia, Barrenetxe, Jaione, Martínez‑Peñuela, Ana, Ibañez, Francisco C., Milagro, Fermin I.
Publikováno v:
Probiotics Antimicrob Proteins
Previous studies have reported that dietary sphingomyelin could inhibit early stages of colon cancer. Lactic acid-producing bacteria have also been associated with an amelioration of cancer symptoms. However, little is known about the potential benef
Autor:
Madera-Santana Tomás, Bedoux Gilles, Bourgougnon Nathalie, Peñuela Ana, Freile-Pelegrin Yolanda, Robledo Daniel
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules
International Journal of Biological Macromolecules, Elsevier, 2021, 168, pp.322-330. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2020.12.064⟩
International Journal of Biological Macromolecules, Elsevier, 2021, 168, pp.322-330. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2020.12.064⟩
Solieria filiformis has been reported to have molecules with various biological activities. In this study we used environmentally friendly extraction methods, such as enzyme-assisted extraction (EAE), as a first step to obtain bioactive compounds fro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::410a11942781e22ea70a39f144c8487f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03477133
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03477133
Autor:
Terme, Nolwenn, Hardouin, Kévin, Cortès, Hugo Pliego, Peñuela, Ana, Freile-Pelegrín, Yolanda, Robledo, Daniel, Bedoux, Gilles, Bourgougnon, Nathalie
Publikováno v:
In Sustainable Seaweed Technologies 2020:225-256
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pardo, Javier, Torres, Wenceslao, Martinez-Peñuela, Ana, Panizo, Angel, de Alava, Enrique, García, Juan Luis
Publikováno v:
In Annals of Diagnostic Pathology 2007 11(4):241-251