Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Peñalvo, José Luis"'
Autor:
Santos-Beneit, Gloria, Bodega, Patricia, de Miguel, Mercedes, Rodríguez, Carla, Carral, Vanesa, Orrit, Xavier, Haro, Domènech, Carvajal, Isabel, de Cos-Gandoy, Amaya, Peñalvo, José Luis, Gómez-Pardo, Emilia, Oliva, Belén, Ibañez, Borja, Fernández-Alvira, Juan Miguel, Fernández-Jiménez, Rodrigo, Fuster, Valentin
Publikováno v:
In American Heart Journal April 2019 210:9-17
Autor:
Fernández González, Lisbeth1 lisbethfg@infomed.sld.cu, Peñalvo, José Luis2, Seuc Jo, Armando Humberto1, Gálvez Medina, Delia María1, Rodríguez Salvá, Armando1, Morejón Giraldoni, Alain Francisco3
Publikováno v:
MediSur. jul/ago2021, Vol. 19 Issue 4, p612-623. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sorić, Tamara, Brodić, Ivona, Mertens, Elly, Sagastume, Diana, Dolanc, Ivan, Jonjić, Antonija, Delale, Eva Anđela, Mavar, Mladen, Missoni, Saša, Peñalvo, José Luis, Čoklo, Miran
Introduction: Since its beginning, the COVID-19 pandemic impacts numerous aspects of our everyday lives, including diet. Despite the aforementioned, little is known about the impact of the pandemic on the motives that determine our food choices, espe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9704bcd0cbc86745fc30924c5707e903
https://www.bib.irb.hr/1247784
https://www.bib.irb.hr/1247784
Autor:
Uzhova, Irina1 (AUTHOR) uzhova.irina@itsligo.ie, Peñalvo, José Luis2 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jul2019 Supplement 1, Vol. 72 Issue 1, p4-7. 4p.
Autor:
Sorić, Tamara, Brodić, Ivona, Mertens, Elly, Sagastume, Diana, Dolanc, Ivan, Jonjić, Antonija, Delale, Eva Anđela, Mavar, Mladen, Missoni, Saša, Peñalvo, José Luis, Čoklo, Miran
Adequate dietary habits are believed to have a substantial positive influence on both the prevention and treatment of COVID-19 infection. The aim of the present study will be to examine the differences in food choice determinants before and during CO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::4936fb7aab5616f626558fd42eb3813e
https://www.bib.irb.hr/1148005
https://www.bib.irb.hr/1148005
Autor:
Moreno-Franco, Belén1,2 bmorenof.iacs@aragon.es, Peñalvo, José Luis3,4, María Andrés-Esteban, Eva5, Malo, Sara6, Jesús Lallana, María7, Casasnovas, José Antonio1,2, León-Latre, Montserrat1, Andrés-Esteban, Eva María5 (AUTHOR), Lallana, María Jesús7 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. dec2015, Vol. 32 Issue 6, p2692-2700. 9p.
Autor:
Seuc Jo, Armando H., Silva Ayçaguer, Luis Carlos, Peñalvo, José Luis, Fernández González, Lisbeth
Publikováno v:
MediSur; may/jun2021, Vol. 19 Issue 3, p377-391, 15p
Autor:
Sotos-Prieto, Mercedes1 mercedes.sotos@externo.cnic.es, Peñalvo, José Luis1
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. jul/ago2013, Vol. 28 Issue 4, p999-1009. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.